ICT Bedrijf Twente – Innovatieve en Betrouwbare ICT-oplossingen voor bedrijven

Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT-partner in de regio Twente? SOLID365 is jouw specialist in ICT-diensten, met een focus op het ondersteunen van bedrijven in de hele regio. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke ICT-behoeften heeft, en daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen die je helpen jouw ICT-omgeving efficiënt te beheren en te beveiligen.

Met onze expertise in cloud-oplossingen, systeembeheer en cybersecurity zorgen wij ervoor dat je bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen en beschermd zijn tegen de steeds veranderende digitale dreigingen. Ons doel is om je volledige ICT-zorgen uit handen te nemen, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.

Bekijk onze oplossingen

ICT oplossingen in Twente

Managed ICT-diensten: Wij monitoren je systemen continu en grijpen proactief in bij mogelijke problemen, zodat je bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

  • Cloud-oplossingen: Onze cloud-oplossingen bieden je de flexibiliteit om vanaf elke locatie te werken, zonder in te boeten op veiligheid.
  • Microsoft 365-beheer: Beheer en optimalisatie van Microsoft 365 met een focus op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.
  • Cybersecurity: Wij bieden uitgebreide beveiligingsoplossingen, van endpoint protection tot netwerkbeveiliging, om jouw bedrijfsdata veilig te houden.
  • Consultancy en projectmanagement: Wij adviseren en ondersteunen je bij het optimaliseren van je ICT-strategie, inclusief projectmanagement voor een efficiënte uitvoering van ICT-projecten.

SOLID365 is meer dan alleen een dienstverlener; wij zijn jouw ICT-partner in Twente. Met onze nuchtere aanpak en diepgaande technische kennis bieden wij praktische oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Waarom kiezen voor SOLID365 in Twente?

Regionale focus: Wij hebben uitgebreide ervaring in de regio Twente en weten wat bedrijven hier nodig hebben om succesvol te zijn.

Proactief en transparant: Wij denken met je mee en zorgen voor duidelijke afspraken en communicatie.

Beveiliging op maat: Onze oplossingen zijn niet alleen effectief, maar ook AVG-compliant en toekomstbestendig

KLAAR VOOR DE WERKPLEK VAN DE TOEKOMST?

 

Maak Kennis met SOLID365

Wil je meer weten over hoe wij jouw ICT-omgeving kunnen optimaliseren? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

  • Bel ons via +31 (0)88 404 23 00
  • E-mail naar hallo@solid365.nl
  • Adres: Hazenweg 2, 7556 BM Hengelo

Bij SOLID365 werken we samen aan de toekomst van jouw ICT-omgeving. Kies voor een partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft, vandaag en morgen.

Maak vandaag nog een afspraak

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?