ICT Bedrijf Almelo: De Specialist voor Jouw ICT-behoeften

Voor bedrijven in Almelo die op zoek zijn naar betrouwbare en innovatieve ICT-oplossingen, biedt SOLID365 de expertise en service die je nodig hebt. Wij begrijpen dat ICT een cruciale rol speelt in het succes van je bedrijf, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die jouw ICT-infrastructuur veilig, stabiel en toekomstbestendig maken.

Ons team van IT & support experts biedt een breed scala aan diensten, van systeembeheer, werkplekken (computers) tot cloud-oplossingen en cybersecurity. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-omgeving continu optimaal presteert, zodat jij je kunt richten op je kernactiviteiten.

Bekijk onze oplossingen

Onze ICT diensten in Almelo

Managed ICT-diensten: Wij nemen het volledige beheer van je ICT over, inclusief monitoring, updates en probleemoplossing.

Cloud-oplossingen: Werken in de cloud biedt je de flexibiliteit om overal toegang te hebben tot je data en applicaties.

Microsoft 365-beheer: Wij optimaliseren je Microsoft 365-omgeving en zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Cybersecurity: Bescherm je bedrijfsgegevens met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen, van antivirus tot netwerkbeveiliging.

Consultancy en projectmanagement: Strategisch advies en projectondersteuning om je ICT-omgeving te verbeteren en toekomstbestendig te maken.

Met SOLID365 als jouw ICT-partner in Almelo, kies je voor betrouwbaarheid, transparantie en service op maat. Wij werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw ICT-infrastructuur perfect aansluit bij de behoeften van je bedrijf.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Waarom kiezen voor SOLID365 in Almelo?

Lokale kennis: Wij kennen de regio Almelo goed en begrijpen de ICT-behoeften van bedrijven in deze omgeving.

Proactieve aanpak: Wij lossen problemen op voordat ze zich voordoen, dankzij onze proactieve monitoring en beheer.

Flexibele oplossingen: Wij bieden ICT oplossingen voor het mkb die meebewegen met jouw groeiende bedrijf, zodat je altijd voorbereid bent op de toekomst.

KLAAR VOOR DE WERKPLEK VAN DE TOEKOMST?

 

Maak Kennis met SOLID365

Wil je meer weten over hoe wij jouw ICT-omgeving kunnen optimaliseren? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

  • Bel ons via +31 (0)88 404 23 00
  • E-mail naar hallo@solid365.nl
  • Adres: Hazenweg 2, 7556 BM Hengelo

Bij SOLID365 werken we samen aan de toekomst van jouw ICT-omgeving. Kies voor een partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft, vandaag en morgen.

Maak vandaag nog een afspraak

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?